Om oss

En erfaren firma för både företag och privatpersoner

Vi har lång erfarenhet - över femton år - och har genom åren utvecklat oss inom flertalet olika områden. Allt för att på ett bättre sätt kunna erbjuda våra kunder mer heltäckande - och prisvärda - samarbeten.

Vi kan sköta allt som rör städning och vi kan tillgodose behoven som finns hos privatpersoner - hemstädning, storstädning, flyttstädning exempelvis - hos företag - kontorsstädning och byggstädning - samt hos fastighetsägare och BRF:er - trappstädning, garagestädning och underhållsstädning.

kontorsstädning norrmalm

Utöver detta så kan vi även erbjuda vår expertis inom transport samt inom bygg- och renoveringstjänster - håltagning, slipning av betonggolv och exempelvis demontering och rivning. Vi har även vana av saneringsjobb av asbest, av klotter och av lukt- och odörer. Kort sagt: vi har många strängar på vår lyra och vi spelar helt efter dina önskemål.

Kunden i centrum oavsett uppdrag

Vi är flexibla och det innebär att du som kund och beställare alltid står i centrum. vi vet att alla har olika behov och genom lyhördhet så kan vi också se till att tillfredsställa de önskemål och krav våra kunder har. Vi möter alla nya utmaningar med stor entusiasm. Inget uppdrag är för stort, för litet eller för svårt för att vi ska kunna klara det.

Personalen hos oss jobbar under schyssta villkor där vi ser till att erbjuda bra arbetstider, möjligheter till vidareutveckling och avancemang samt där dubbla kollektivavtal finns. Naturligtvis så är all personal även försäkrade.

Vi har erhållit UC Guld - Högsta Kreditvärdighet - av UC och det är något som vi är väldigt stolta över. ISO-certifieringar är även det något som vi har. Detta bland annat för Miljö, Arbetsmiljö och för Kvalitet. Befinner vi oss på en byggarbetsplats så har personalen ID-06-Legitimation.

Innan anställning genomförs en kontroll i Polisens belastningsregister. Detta för kundens trygghet. Vi genomför regelbundet utbildningar i syfte att dels bli bättre och dels för att kunna erbjuda dig som kund ännu lite bättre och mer skräddarsydda lösningar.

Referenser är viktiga för oss

Vi har genom åren skaffat oss mängder av samarbeten och vi har en diger lista av referenser som står redo att rekommendera oss vidare. Är du osäker på oss eller vill veta mer om hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. En referens är det ultimata kvittot på att man utfört ett arbete av högsta kvalitet och vi hoppas att även du, i framtiden, blir en av dessa.

Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med en kontorsstädning på Norrmalm, en hemstädning i Nacka eller om du behöver en pålitlig partner för städning eller transporttjänster på ert bygge. Välkommen till Friday riv, städ & bygg AB!

En städfirma som skiljer sig från mängden