Om oss

En erfaren firma för både företag och privatpersoner

Vi på Mukisa Städa & Flytt har lång erfarenhet och har genom åren utvecklat oss inom flertalet olika områden. Allt för att på ett bättre sätt kunna erbjuda våra kunder mer heltäckande - och prisvärda - samarbeten.

Vi kan sköta allt som rör städning och vi kan tillgodose behoven som finns hos privatpersoner - hemstädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning exempelvis - hos företag - kontorsstädning och byggstädning - samt hos fastighetsägare och BRF:er - trappstädning, garagestädning och underhållsstädning.

kontorsstädning norrmalm

Utöver detta kan vi även erbjuda vår expertis inom transport samt inom måleri. Ifall du ska flytta kan vi hjälpa dig med bärhjälp, transport, demontering och montering av möbler. Vi erbjuder givetvis försäkring för din trygghet när vi transporterar dina föremål. Vi är även experter på måleri och målar gärna om dina väggar eller eventuella mindre ytor. Ifall din balkong eller eventuellt staket behöver målas om fixar vi det gärna.

Kunden i centrum oavsett uppdrag

Vi är flexibla och det innebär att du som kund och beställare alltid står i centrum. vi vet att alla har olika behov och genom lyhördhet kan vi också se till att tillfredsställa de önskemål och krav våra kunder har. Vi möter alla nya utmaningar med stor entusiasm. Inget uppdrag är för stort, för litet eller för svårt för att vi ska kunna klara det.

Personalen hos oss jobbar under bra villkor där vi ser till att erbjuda bra arbetstider, möjligheter till vidareutveckling och avancemang. Naturligtvis så är all personal även försäkrade. För oss är det viktigt att vår personal trivs inom företaget och känner sig uppskattade för vi vet att det garanterar ett bättre utfört jobb.

Av vår långa erfarenhet inom städbranschen har vi lärt oss de mest effektiva och noggranna sätten att städa rent och hålla det snyggt och fräscht inomhus och på gården. Vår personal lägger märke till smuts och orena ytor som gemene man lätt kan missa. Allt för att du eller din personal ska ha en ren och trivsam miljö som är hygienisk och skyddar mot diverse sjukdomar eller allergier. Vi gör allt för att kunna erbjuda dig som kund ännu lite bättre och mer skräddarsydda lösningar.

Referenser är viktiga för oss

Vi har genom vårt utförliga arbete skaffat oss mängder av samarbeten och vi har en diger lista av referenser som står redo att rekommendera oss vidare. Är du osäker på oss eller vill veta mer om hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. En referens är det ultimata kvittot på att man utfört ett arbete av högsta kvalitet och vi hoppas att även du, i framtiden, blir en av dessa.

Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med en kontorsstädning på Norrmalm, en hemstädning i Nacka eller om du behöver en pålitlig partner för städning eller transporttjänster på ert bygge. Välkommen till Mukisa Städa & Flytt AB!

En städfirma som skiljer sig från mängden